Nanie's FotoPage

By: Nanie Manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 19-Nov-2008 10:10 Email | Share | Bookmark
Suatu Permulaan..

Assalamualaikum,

Wahhh... Akhirnya dapat jugak saya memulakan fotopages sendiri.. hueheu.. kepada saudara saudari yang dah memang expert dalam bab2 blogging n fotopagesing ( heh betul ke tatabahasa aku ) ni mesti dah tak heran tapi bagi saya orang yang amat la ketinggalan dalam bab-bab inih, hooo ini agak mengujakan.

Saya nak ucapkan terima kasih banyak to Kak Nora, my sifu, kerana dia lah inspirasi saya, sama ada dalam bab sulaman manik ni, serta bab fotopagesing ni.. And to all other beaders, especially under Kak Nora's guidance, yang ada FP sendiri, u all pon buat saya tak sabar2 nak ada FP sendiri.. U all semua bestttttt!!!!

Hmm.. since saya ni orang baru lam bab ni, nak attach picture pon tak reti lagi, di samping blom ada pic hasil keje tangan yang nak dikongsi sama-sama.. so.. `kepoh-kepohan' ini saja la yang ada.. Kak Nora n viewers semua (ada viewer ke? ) tolongggg la bg komen n tunjuk ajar ye.. !! Hait!! Terima kasih!!!




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net